Výluka Neslovice

Z důvodu opravy silnice II/394 v Neslovicích od křižovatky se silnicí II/395 ve směru na Hlínu po konec obce bude od pondělí 11. 5. 2015 do pondělí 6. 7. 2015 zcela vyloučen provoz autobusů mezi Neslovicemi a Ivančicemi.

Linka 406 bude vedena v úseku mezi zastávkami Neslovice a Oslavany, Padochov, rozcestí obousměrně odklonem přes Kratochvilku a Babice u Rosic. Na objízdné trase obslouží pouze zastávky Neslovice, škola, Kratochvilka, Babice u Rosic a Oslavany, Padochov, restaurace. V úseku  Neslovice – Babice u Rosic nahrazuje linku 422.
Na lince 422 budou zachovány pouze vybrané spoje. V úseku Babice u Rosic – Neslovice zajišťuje obsluhu linka 406, v úseku Neslovice – Hlína linka 423.
Linka 423 bude vedena v úseku mezi zastávkami Neslovice a Ivančice, nám. obousměrně odklonem přes Hlínu a Moravské Bránice. Na objízdné trase obslouží zastávky Hlína, samota, Hlína a Moravské Bránice, JOPA-Osičková. V úseku Neslovice – Hlína nahrazuje spoje linky 422.

Plánek výluky naleznete zde.

 Výlukou jsou dotčeny také ostatní linky v oblasti - mění se u nich drobně návaznosti.


Upozornění pro cestující:

Zastávka Ivančice, škola nebude linkou 423 po dobu výluky obsluhována. Zajíždí pouze vybrané spoje linky 431

Tarifní infomace:

Předplatní jízdenky úsekové platné pro úsek Kratochvilka – Zastávka, žel.st. a předplatní jízdenky dvojúsekové platné pro dvojúsek Neslovice – Zastávka, žel.st. platí v linkách 153, 405, 406 a 423 při jízdě oklikou přes Rosice.