Změny na webu

Milý cestující a navštěvnící webu,

určitě jste si již všimly nového profesionálního vzhledu, odstranění pár rubrik a zpřehlednění webových stránek. Vzhled, který právě užíváme, ohodnotí hlavně vlastníci širokoúhlých monitorů, do budoucna také chystáme vzhled pro vlastníky mobilních telefonů.

Dalé jste si také mohli povšimnout nového katologu vozidel v rubrice Nepravidelné dopravy, který uvítáte více než předešlý vzhled, možná si někteří říkáte, že se na webu skoro nic neděje, ale my na webu neustále pracujeme, a snažíme se Vám v jeho procházení zpřehlednit věci které jsou více důležité.

"Moji milí cestující a návštěvníci webu,

rád bych Vám popřál sice opožděně šťastný nový rok a pohodlné cestování v našich autobusech.

Četl jsem od Vás mnoho dopisů a komentářů na naši Facebookové stránce, ohledně narážek na vozový park od jiných společností atd. Rád bych Vám sdělil, že naše vozidla, narozdíl od některých nejmenovaných společností jsou ještě v lepším stavu než co mají oni. Autobusy máme neustále servisované a při drobné závadě, se snažíme zabránit dalším závadám, které můžou vzniknout skrze tu první. Proto je každý den, po ukončení služby vozidlo prohlédnuto a i při drobné závadě je odstaveno a na druhý den se vozidlo nahradí druhým autobusem.

Četl jsem i pár stížností na čistotu sedadel, které mě docela zarážely. Všechna sedadla jsou každý druhý týden očištěna a dezinfikována od škůdců. Madla sedadel pokud jsou více poškozena, nahrazujeme novými. Tyče, kterých se vždy držíte za jízdy, jsou dezinfikována 3x týdně.

Velice Vám děkuj za Vaše připomínky a komentáře.

S pozdravem,

Tomáš Kovařík, generální ředitel"